Penktadienis, 10 sausio, 2025

Naujausi

Kefyro tešlos pyragėliai. Ypatingai tiks išvykose

Jei šaldytuve lieka stiklinė kefyro, neskubėkite jo išpilti! Mes jau skubame jums į pagalbą. Šiandien sužinosite, kaip gaminami ypatingai skanūs pyragėliai.

Dar viena puiki naujiena: jums nereikia mielių! Pyragėliai pagaminami greitai ir paprastai.

pyragėliai

GREITI PYRAGĖLIAI SU KEFYRU

Tešlai reikės:

  • 1 stiklinės kefyro
  • 4 stiklinių miltų
  • 2 kiaušinių
  • 2 šaukštų augalinio aliejaus
  • 1 šaukštelio sodos
  • 2 šaukštelių cukraus
  • 1 šaukštelio druskos

Įdarui reikės:

  • 0,5 kg maltos vištienos
  • 1/4 šaukštelio juodųjų pipirų
  • 1 šaukštelio druskos

Gaminimas:

Pirmiausia paruoškite įdarą: į maltą mėsą įberkite juodųjų pipirų ir druskos.

Giliame inde sumaišykite kefyrą ir sodą. Paskui įberkite druskos, cukraus, įpilkite augalinio aliejaus ir įmuškite kiaušinius. Viską išplakite iki vienalytės masės.

pyragėliai

Palaipsniui įmaišykite miltus, o paskui išminkykite tešlą. Tešla bus paruošta, kai visiškai praras lipnumą.

Atskirkite mažus tešlos gabalėlius ir suformuokite plokščius paplotėlius.

pyragėliai

Ant kiekvieno paplotėlio uždėkite nedidelį kiekį maltos mėsos ir švelniai užspauskite pyragėlio kraštus. Kepkite juos saulėgrąžų aliejuje, kol gražiai apkeps.

Kol pyragėliai dar karšti, patiekite juos su namine grietine. Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Šį žavingą penktadienį (sausio 10 d.) vienas dangiškas ženklas demonstruoja neprilygstamą meistriškumą tvarkos ir organizavimo srityje, o kitas sužavi kiekvieną savo beribiu patrauklumu!

💫 Smalsaujate apie šiandienos horoskopo įžvalgas, sukurtas būtent jums? 🌟 ♒ Vandenis Ei, Vandenis, tu esi tarsi draugystės wifi - unikaliai universalus ir kažkodėl visada esantis...

6 dalykai, kuriuos reikėtų išmesti iš savo šaldiklio dabar pat

Atlaisvinkite daugiau vietos ir sumažinkite maisto švaistymą, pašalindami nereikalingus produktus. Šaldiklis dažnai lieka pamirštas ir netvarkytas – tai vieta, kurioje lengvai kaupiasi pertekliniai produktai, o...
---