Sekmadienis, 20 balandžio, 2025

Naujausi

Pyragėliai su bulvių ir kopūstų įdaru. Juos dievins visa šeima!

Šiems pyragėliams nereikia daugybės ingredientų, todėl juos paruošite gana nesudėtingai. O visą vargą atpirks nuoširdžios šeimos narių pagyros!

Sudėtis

  • 250 g bulvių
  • alyvuogių aliejaus
  • 350 g kopūstų
  • čili pipirų
  • 150 ml vandens
  • krapų
  • 125 g mocarela sūrio
  • 150 g didelio skersmens dešros gabaliukų
  • džiūvėsėlių
  • svogūnų

Kaip pagaminti

Bulves nulupkite, supjaustykite mažesniais gabalėliais ir apkepkite keptuvėje, kad gautų aliejaus. Pasūdykite ir sudėkite plonai supjaustytą ar sutarkuotą kopūstą. Pagardinkite trupučiu čili pipirų, užpilkite vandens ir leiskite pravėsti.

Suberkite supjaustytą svogūną, susmulkintus krapus ir kubeliais supjaustytą mocarelą. Išmaišykite ir šį įdarą suvyniokite į dešros gabalėlius.

Sudėkite į riebalais išteptą kepimo skardą, prieš tai šios dugną apibarstę džiūvėsėliais. Kepkite 10-20 min. 200 laipsnių temperatūroje.

Viskas, baigta.

Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Istorikė papasakojo, ką valgė Jėzus Kristus

Ar kada nors susimąstei, ką valgė Jėzus Kristus savo kasdienybėje? Nors daugelis žino apie simbolinius produktus, tokius kaip nerauginta duona ir vynas per Paskutinę...

Šie du produktai mažina kraujospūdį efektyviau nei atsisakymas druskos

Druskos ribojimas jau seniai laikomas pagrindiniu būdu sumažinti arterinį kraujospūdį. Tačiau nauji tyrimai rodo, kad kai kurie produktai gali būti dar efektyvesni ir juos...
---