Sekmadienis, 20 balandžio, 2025

Naujausi

Visi draugai norės šio obuolių pyragėlių recepto! Jie yra paprasti ir skanūs, su puikiu įdaru!

Skanūs obuolių pyragėliai su gausiu įdaru. Prireiks net dviejų kepimo skardų!

Vaizdo įrašo receptą radome jums „YouTube“ kanale.

Jums reikės:

  • 130 ml kefyro
  • 120 g sviesto
  • 1 kiaušinio trynio
  • 2 valgomųjų šaukštų cukraus
  • 300 g miltų
  • 1 šaukštelio kepimo miltelių
  • Žiupsnelio druskos

Įdarui:

  • 5-6 vnt. obuolių
  • Apie 2 valgomų šaukštų ar daugiau cukraus
  • Vanilinio cukraus pagal skonį
  • 1 valgomojo šaukšto sviesto

Patikrink produktų akcijas - akcijuleidinys.lt! Peržiųrėti

Gaminimo eiga:

Obuolius nulupkite, supjaustykite puselėmis ir sutarkuokite stambia tarka.

Keptuvėje ištirpinkite sviestą, sudėkite obuolių mišinį, pabarstykite cukrumi ir išmaišykite.

Nuolat maišydami kepkite 5 minutes, kol skystis išgaruos.

Leiskite obuolių masei atvėsti.

Į šiltą kefyrą įmaišykite kiaušinio trynį, druską ir cukrų.

Persijokite miltus ir sumaišykite su kepimo milteliais.

Sudėkite šalto sviesto gabalėlius ir paruoškite trapios tešlos masę.

Supilkite skystą mišinį ir užminkykite tešlą.

Masė turi būti minkšta ir elastinga.

Uždenkite ir padėkite į šaldytuvą 15 minučių.

Padalykite tešlą į 2 dalis ir kiekvieną iš jų iškočiokite į 4 mm storio paplotėlį.

Aptepkite sviestu ir sluoksniuokite įdarą.

Suvyniokite ir supjaustykite.

Tą patį padarykite ir su likusia tešla.

Pyragėlius padėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos.

Aptepkite kiaušinio tryniu.

Kepkite 180 laipsnių temperatūroje apie 20 minučių.

Pyragaičiai bus labai skanūs ir gardūs, savo namuose juos kepame jau antrą kartą!

Linkime gero skonio!

Vaizdo įrašo medžiaga:

 

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Istorikė papasakojo, ką valgė Jėzus Kristus

Ar kada nors susimąstei, ką valgė Jėzus Kristus savo kasdienybėje? Nors daugelis žino apie simbolinius produktus, tokius kaip nerauginta duona ir vynas per Paskutinę...

Šie du produktai mažina kraujospūdį efektyviau nei atsisakymas druskos

Druskos ribojimas jau seniai laikomas pagrindiniu būdu sumažinti arterinį kraujospūdį. Tačiau nauji tyrimai rodo, kad kai kurie produktai gali būti dar efektyvesni ir juos...
---