Šeštadienis, 11 sausio, 2025

Naujausi

Burnoje tirpstantis abrikosų pyragas. Tai vienas mėgstamiausių mano receptų!

Tai vienas iš mano mėgstamiausių vaisinių pyragų, jis yra labai greitai paruošiamas, minkštas ir skanus.

Jei ieškote fantastiško skonio deserto prie kavos, būtinai išbandykite ir įsitikinkite patys!

Tiesiog sumaišykite pyragą viename dubenyje ir kepkite, šį fantastišką receptą radome jums „YouTube“ kanale.

Jums reikės:

  • 2 kiaušinių
  • 100 gramų cukraus (1/2 puodelio)
  • 80 ml (1/3 puodelio) saulėgrąžų aliejaus
  • 180 ml pieno (4/5 puodelio)
  • Miltų 300 gramų (2 puodelių)
  • 5 gramų kepimo miltelių (1 arbatinio šaukštelio)
  • 400 gramų abrikosų arba persikų

Patarimas: galite naudoti konservuotus arba šviežius vaisius. Jei norite naudoti šviežius vaisius, dėkite daugiau cukraus.

Gaminimo eiga:

Kiaušinius su cukrumi išplakite iki baltos ir purios masės.

Įpilkite aliejaus ir pieno.

Išmaišykite, kad gerai susimaišytų visi ingredientai.

Miltus persijokite kartu su kepimo milteliais.

Įdėkite išplaktą kiaušinių masę ir išmaišykite, kad susidarytų vientisa tešla.

Dabar paruoškite vaisius.

Abrikosus arba persikus supjaustykite dideliais kubeliais.

Sudėkite į tešlą, išmaišykite.

Kepimo formą ištepkite aliejumi.

Supilkite tešlą, išlyginkite ir kepkite. Kepkite apie 30-35 minutes 180°C temperatūroje.

Iškepus galite apibarstyti cukraus pudra.

Patiekite atšaldytą.

Linkime gero skonio!

Vaizdo įrašo medžiaga:

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

---