Jums reikės:
Pyrago pagrindui:
- 2 kiaušinių
- 6 šaukštų cukraus
- 80 gramų miltų
- 1 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
Įdarui:
- 20 g želatinos
- 100 ml vandens
- 5 kiaušinių
- 1 stiklinės cukraus
- 1 valgomojo šaukšto miltų
- 0,5 stiklinės pieno
- 150 g sviesto
Glajui:
- 5 šaukštų grietinės
- 100 g cukraus
- 5 šaukštų kakavos miltelių
- 50 g juodojo šokolado
- 30 g sviesto
Kaip gaminti?
1 žingsnis
Išplakite 2 kiaušinius su 6 šaukštais cukraus, įberkite 80 g miltų ir šaukštelį kepimo miltelių. Išmaišykite iki vientisos masės. Kepkite 180 ° C temperatūroje maždaug 25-30 minučių.
2 žingsnis
Paruoškite įdarą. Želatiną ištirpinkite vandenyje. Kiaušinių trynius sumaišykite su 1/2 stiklinės cukraus. Įberkite šaukštą miltų, įpilkite pieno, ir viską gerai išmaišykite.
3 žingsnis
Įdaro masę išplakite plakikliu, įpilkite 150 g tirpinto sviesto, maišykite 2-3 minutes.
4 žingsnis
Išplakite kiaušinių baltymus su puse stiklinės cukraus. Įmaišykite į įdaro masę.
5 žingsnis
Įdaro masę dėkite į šaldytuvą, palaukite, kol ji šiek tiek sutirštės. Įdaro masę sluoksniuokite ant pyrago pagrindo, palaikykite šaldytuve, kol sustings.
6 žingsnis
Paruoškite glajų. Nedideliame puode sumaišykite grietinę, 100 g cukraus ir kakavą. Kaitinkite, kol užvirs. Suberkite šokolado drožles, maišykite. Įdėkite 30 g sviesto, palaukite, kol bendra masė užvirs.
7 žingsnis
Pilkite glajų ant įdaro sluoksnio, palaukite, kol atvės ir sustings.
8 žingsnis
Kai įdaro sluoksnio konsistencija taps panaši į zefyrų, pyragą galite patiekti. Skanaus!