Penktadienis, 10 sausio, 2025

Naujausi

Pyragas su obuoliais ir apelsinais. Burnoje tirpstantis skonis

Jei jūsų vaikai mėgsta neįprastus desertus, pyragas su apelsinais tikrai tiks jų skoniui. O sutuoktinis taip pat įvertins pyragą su saldžiarūgščiu įdaru. Tad primygtinai rekomenduojame šį desertą gaminti pagal mūsų receptą.

Pyragas

Pyragas su obuoliais ir apelsinais

Jums reikės:

  • 2 vidutinių apelsinų
  • 3 kietų mažų obuolių
  • 230 g kvietinių miltų
  • 10 g sviesto
  • 0,5 pakelio vanilinio cukraus
  • 250 g cukraus
  • 5 kiaušinių

Gaminimas:

Pirmiausia reikia išplakti kiaušinius su cukrumi, apelsinų žievelėmis ir vaniliniu cukrumi. Plakite iki purumo, kol tūris padidės 2-3 kartus.

Kvietinius miltus persijokite ir mentele atsargiai sumaišykite su kiaušinių mase. Arba galite plakti maišytuvu mažiausiu greičiu.

Pyragas

Pyrago įdarui supjaustykite obuolius ir apelsinus. Įsitikinkite, kad vaisiai yra be sėklų. Tada kepimo indą padengiame kepimo popieriumi, kad pyragas nedegtų. O dugną ir šonus patepkite sviesto gabalėliu.

Ant formos dugno gražiai ratu išdėliokite supjaustytus vaisius ir supilkite tešlą. Ir tada pašaukite į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių, kepkite 45-50 minučių. Geriausia, ar pyragas iškepė, patikrinti mediniu iešmeliu. Jei tešla nelimpa, pyragas yra paruoštas. Mes ištraukiame iš orkaitės ir apverčiame.

Pyragas

Nuosekli gaminimo eiga matoma šiame įraše.

Prieš patiekdami, galite pyragą pabarstyti cukraus pudra.

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Šį žavingą penktadienį (sausio 10 d.) vienas dangiškas ženklas demonstruoja neprilygstamą meistriškumą tvarkos ir organizavimo srityje, o kitas sužavi kiekvieną savo beribiu patrauklumu!

💫 Smalsaujate apie šiandienos horoskopo įžvalgas, sukurtas būtent jums? 🌟 ♒ Vandenis Ei, Vandenis, tu esi tarsi draugystės wifi - unikaliai universalus ir kažkodėl visada esantis...

6 dalykai, kuriuos reikėtų išmesti iš savo šaldiklio dabar pat

Atlaisvinkite daugiau vietos ir sumažinkite maisto švaistymą, pašalindami nereikalingus produktus. Šaldiklis dažnai lieka pamirštas ir netvarkytas – tai vieta, kurioje lengvai kaupiasi pertekliniai produktai, o...
---