Šeštadienis, 19 balandžio, 2025

Naujausi

Lengvai paruošiamas aromatingas apelsininis keksas

Jums reikės:

  • 200 g apelsinų (su žievele)
  • 40 ml pieno arba vandens
  • 50 ml augalinio aliejaus
  • 120 g cukraus
  • 2 kiaušinių
  • 130 g miltų
  • 7 g kukurūzų krakmolo
  • 7 g kepimo miltelių
  • 0,5 g druskos

Patikrink produktų akcijas - akcijuleidinys.lt! Peržiųrėti

Kaip gaminti?
  1. Miltus persijokite su druska, kepimo milteliais ir kukurūzų krakmolu.
  2. Smulkiai supjaustykite apelsiną, pašalinkite sėklas.
  3. Į trintuvės indą suberkite smulkintą apelsiną, supilkite pieną ir augalinį aliejų. Sutrinkite iki vientisos masės. Suberkite cukrų, įmuškite kiaušinius ir viską gerai suplakite.
  4. Suberkite miltus ir viską gerai išmaišykite.
  5. Kepkite 160°C temperatūroje 40-50 minučių.
  6. Galite paskaninti šokoladiniu glajumi, cukraus pudra ar cukruotais vaisiais.

Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Kino maratonas Velykoms: ką žiūrėti šventinį savaitgalį visai šeimai

Praleiskite šventinį savaitgalį kartu su artimaisiais žiūrėdami gerus ir linksmus filmus, kurie suteiks džiaugsmo ir įkvėpimo. Ką žiūrėti per Velykas? Ką žiūrėti per Velykas: ,,Hopas" Animacinė...

Ideali šaltiena Velykoms: skaidri, skani ir be želatinos

Norite Velykoms pasigaminti idealios šaltienos, bet be želatinos? Šis receptas leis jums pasigaminti skaidrią, skanią ir tikrą šaltieną, kuri papuoš šventinį stalą. Šaltiena, kuri...
---