Vištienos mėsą galima paruošti įvairiais būdais, o šiandien mes turime puikų patarimą iš „YouTube“ kanalo, kurio pagalba vištienos šlaunelės ir kitos vištienos dalys visada bus minkštos ir sultingos!
Jums reikės:
- 1 kg vištienos šlaunelių
- 200 ml pieno
- 200 ml vandens
- 2 kiaušinių
- 1 valgomo šaukšto paprastų miltų
- druskos
- juodųjų maltų pipirų
- aitriosios paprikos
Gaminimo eiga:
Vištienos šlauneles gerai nuplaukite ir nusausinkite popieriniais rankšluosčiais.
Paimkite gilesnį puodą ir sudėkite vištienos šlauneles.
Ant šlaunelių įpilkite pieno ir vandens.
Pagardinkite druska ir pipirais.
Troškinkite uždengtas šlauneles ant nedidelės kaitros maždaug 20 minučių.
Miltus sumaišykite su druska, pipirais ir aitriosiomis paprikomis.
Kiaušinius išplakite šakute.
Po 20 minučių išimkite vištienos šlauneles.
Įmerkite vištienos šlauneles į kiaušinių masę, tada į miltus.
Kepkite karštame aliejuje, kol pagels.
Patiekite su norimu garnyru ir padažu.
Tokiu būdu galite paruošti skirtingas vištienos dalis ir garantuoju, kad mėsa išliks sultinga ir švelni.
Gero apetito!
Vaizdo medžiaga: