Jei nežinote, ką pagaminti rytojaus pietums, išbandykite šiuos skanius kiaulienos krepšelius, užpildytus gardžiu įdaru, pagal „YouTube“ kanalo receptą.
Šeima bus laiminga ir visi jus girs!
Jums reikės:
- 600 g kiaulienos
- 200 g konservuotų grybų
- 3 skiltelių česnako
- 130 g kietojo sūrio
- 75 g grietinės
- druskos ir juodųjų maltų pipirų pagal skonį
Gaminimo eiga:
Kiaulienos riekeles (geriausia naudokite nugarinę) apdenkite maistine plėvele ir su mėsos plaktuku išmuškite.
Pagardinkite druska ir pipirais iš abiejų pusių.
Kietąjį sūrį supjaustykite mažesniais gabalėliais ir įdėkite po vieną gabalėlį ant kiekvienos mėsos riekelės per vidurį.
Grybus nusausinkite ir supjaustykite mažesniais gabalėliais.
Įdėkite į dubenį, sumaišykite su išspaustu česnaku ir grietine.
Be sūrio, ant kiekvieno mėsos gabalėlio dar sluoksniuokite po 1 šaukštą šio įdaro.
Tada iš mėsos gabaliuko su įdaru padarykite krepšelį.
Viršų užfiksuokite dantų krapštuku.
Ant kepimo popieriumi padengtos skardos padėkite visus paruoštus mėsos krepšelius vieną šalia kito.
Kepkite iki 180°C įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių.
Viskas paruošta!
Gero apetito!
Papildomas receptas
Taip pat išbandykite papildomą mėsos kepsnių receptą, kurį rasite pridedamame vaizdo įraše, kartu su išsamiu kiaulienos krepšelių receptu.
Vaizdo medžiaga: