Šeštadienis, 19 balandžio, 2025

Naujausi

Prancūziški aguonų blynai. Nepakartojamas skonis, kuris nepaliks abejingų

Mėgstamiausi pusryčiai visai šeimai- lietiniai blynai. Saldžių blynų aromatas pažadins net didžiausią miegalių ir nepaliks abejingų…

Iš aguonų blynų galite pasigaminti skanų blynų pyragą, tiesiog patepdami juos varškės mase. Jei blynuose norite daugiau aguonų, tiesiog sumalkite aguonas ir vyniokite jas į blynus.

Jums reikės:

  • 3 kiaušiniai
  • 150 ml šilto vandens
  • 250 ml pieno
  • 200 g miltų
  • 3 šaukštai cukraus
  • 0,5 šaukštelio druskos
  • 25 g aguonų
  • 3 šaukštai augalinio aliejaus

<a style=blynai" width="800" height="412" />

Gaminimas:

Į gilų indą supilkite šiltą vandenį ir sumaišykite su cukrumi ir druska. Įmuškite kiaušinius ir gerai išplakite. Pamažu suberkite miltus ir išmaišykite tešlą. Įsitikinkite, kad nėra likusių gumuliukų.

Į tešlą supilkite šiltą pieną ir išmaišykite. Įpilkite augalinio aliejaus, įberkite aguonų sėklų išmaišykite ir įkaitinkite keptuvę. Įkaitintoje keptuvėje kepkite blynus, kol paruduos.

Prancūziški aguonų blynai iškepti, jų užteks pamaitinti visą šeimą. Jie patiks, tiek vyrui, tiek vaikams, tiek prieš svečius nebus gėda patiekus tokių blynų tortą.

blynai

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Ideali šaltiena Velykoms: skaidri, skani ir be želatinos

Norite Velykoms pasigaminti idealios šaltienos, bet be želatinos? Šis receptas leis jums pasigaminti skaidrią, skanią ir tikrą šaltieną, kuri papuoš šventinį stalą. Šaltiena, kuri...

Šeštadienio Žavesys (balandžio 19 d.): Atleiskite Astro-magią—šiandien dvi Zodiako žvaigždės sužibės drąsiomis naujomis nuotykiais!

Šiandien teikia naują galimybę atrasti naujus hobius, galinčius pakeisti jūsų laisvalaikio praleidimą į nepaprastą patirtį. 🎨🌠 Pasinerkite į mūsų rekomendacijas ir raskite savo kitą...
---