Sekmadienis, 20 balandžio, 2025

Naujausi

Pievagrybiai aromatingame grietinėlės padaže

Jums reikės:

200 g pievagrybių

1 stiklinės grietinėlės

2 šaukštų sviesto

2 česnako skiltelių

1 šaukštelio alyvuogių aliejaus

2 šakelių čiobrelių

Druskos ir maltų juodųjų pipirų (pagal skonį)

Kietojo sūrio (nebūtina)

Patikrink produktų akcijas - akcijuleidinys.lt! Peržiųrėti

Kaip gaminti?

Supilkite grietinėlę į puodą, suberkite smulkintą česnaką ir čiobrelius, virkite 5 minutes (neleiskite, kad grietinėlė užvirtų).

Sudėkite grybus į kepimo indą, įberkite druskos ir pipirų, įdėkite sviesto, apšlakstykite alyvuogių aliejumi.

Supilkite paruoštą padažą, kepkite iki 180°C temperatūros įkaitintoje orkaitėje (maždaug 30 minučių).

Išimkite iš orkaitės, pabarstykite kietojo sūrio, kepkite dar 5 minutes.

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Istorikė papasakojo, ką valgė Jėzus Kristus

Ar kada nors susimąstei, ką valgė Jėzus Kristus savo kasdienybėje? Nors daugelis žino apie simbolinius produktus, tokius kaip nerauginta duona ir vynas per Paskutinę...

Šie du produktai mažina kraujospūdį efektyviau nei atsisakymas druskos

Druskos ribojimas jau seniai laikomas pagrindiniu būdu sumažinti arterinį kraujospūdį. Tačiau nauji tyrimai rodo, kad kai kurie produktai gali būti dar efektyvesni ir juos...
---