Ketvirtadienis, 9 sausio, 2025

Naujausi

Picos tešla be mielių: greitas ir skanus receptas

Svečiai už durų, o jūs neturite kuo juos pavaišinti? Šiuo atveju gelbsti patikrintas tešlos be mielių receptas. Iš jo gaunama skani pica, kurią įvertins visi. Kad viskas pavyktų, turite aiškiai laikytis nuoseklių instrukcijų.

Ingredientai:

  • 2 stiklinės miltų
  • 1/2 stiklinės vandens
  • 3 šaukštai augalinio aliejus
  • žiupsnelis druskos

Gaminimo eiga:

  1. Miltus reikia gerai persijoti į gilų indą.
  2. Į miltus supilkite vandenį. Skystį pilkite palaipsniui. Pabandykite minkyti. Jei reikia, įpilkite daugiau skysčio.
  3. Pagardinkite druska, įpilkite alyvuogių aliejaus. Užminkykite tešlą.
  4. Uždenkite tešlą maistine plėvele, palikite pusvalandžiui. Po 30 minučių tešla taps elastinga. Mes galime lengvai ją iškočioti.
  5. Po 30 minučių tešla neplyš, ją galima iškočioti.
  6. Iš pateiktų ingredientų galite minkyti tešlą vienai picai (1 kepimo skarda). Tešlos storis bus 2–3 mm.
  7. Padidinkite ingredientų kiekį, jei norite iškepti daugiau picų!
  8. Picos padą gardinkite mėgstamu padažu, sūriu ir kitais ingredientais pagal skonį.
  9. Bemielė picos tešla kepama orkaitėje 200 laipsnių temperatūroje ne ilgiau kaip 10 minučių.

Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

---