Sekmadienis, 20 balandžio, 2025

Naujausi

Lengvai sūdytų silkių paštetas per 15 minučių

Ingredientai

  • lengvai sūdytos silkės – 500 g,
  • kiaušiniai – 2 vnt.,
  • sviestas – 100 g,
  • obuoliai (tinka rūgštesni) – 70 g,
  • balti svogūnai – 70 g,
  • vyno actas – 1 valgomasis šaukštas,
  • malti juodieji pipirai ir druska – po 0,5 šaukštelio.

Gaminimo eiga

Silkę išvalome ir išimame ašakas arba iškart perkame silkės filė. Nuluptus obuolius supjaustome gabalėliais. Į trintuvą sudedame obuolius, virtus kiaušinius, svogūnus, silkę ir sviestą. Įpilame druskos, pipirų ir vyno acto. Viską sutriname į vienalytę masę.

Paštetą atvėsiname šaldytuve ir patiekiame su duona.

Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Istorikė papasakojo, ką valgė Jėzus Kristus

Ar kada nors susimąstei, ką valgė Jėzus Kristus savo kasdienybėje? Nors daugelis žino apie simbolinius produktus, tokius kaip nerauginta duona ir vynas per Paskutinę...

Šie du produktai mažina kraujospūdį efektyviau nei atsisakymas druskos

Druskos ribojimas jau seniai laikomas pagrindiniu būdu sumažinti arterinį kraujospūdį. Tačiau nauji tyrimai rodo, kad kai kurie produktai gali būti dar efektyvesni ir juos...
---