Ketvirtadienis, 9 sausio, 2025

Naujausi

Pusryčiams: karšti kepti sumuštiniai su malta mėsa

Ingredientai

  • malta mėsa – 200 g,
  • bulvės – 200 g,
  • morkos – 1 vnt.,
  • svogūnas – 1 vnt.,
  • druska – 1 žiupsnelis,
  • kiaušinis – 1 vnt.,
  • juodieji pipirai,
  • augalinis aliejus.

Gaminimo eiga

  1. Svogūną sutarkuokite burokine trintuvės puse, bulves ir morkas – bulvine.
  2. Į maltą mėsą įmuškite kiaušinį, suberkite druską ir pipirus. Gerai išmaišykite rankomis. Kiekvieną batono riekutę aptepkite įdaru.
  3. Skrebučius dėkite į įkaitintą keptuvę, įpylę šiek tiek aliejaus, apkepkite, tada apverskite ir kepkite kol gražiai paruduos.

Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

---