Penktadienis, 10 sausio, 2025

Naujausi

Kepti mėsos lizdai – puikus patiekalas naudojant mėgstamiausius produktus!

Šis maltos mėsos patiekalas pranoks net mėsainius!

25 minutės orkaitėje, ir šedevras paruoštas.

Receptas nesunkus, o patiekalo skonis – nuostabus!

Ingredientai:

Kiaulienos arba vištienos faršas – 1 kilogramas;

Svogūnai – 1 vienetas;

Duona arba batonas – 70 gramų;

Pienas – 100 mililitrų;

Druska, pipirai pagal skonį;

Česnakai – 2 skiltelės;

Kiaušiniai – 1 vienetas.

Įdarui:

Žalumynai – pagal skonį;

Fermentinis sūris – 200 gramų;

Kiaušiniai – 2 vienetai (virti);

Grietinė – 200 gramų.

Gaminimas:

Į mėsos faršą sudėkite susmulkintą svogūną.

Išmirkykite duoną arba batoną piene.

Tuomet ją nuspauskite ir sudėkite į faršą.

Įmuškite kiaušinį, sudėkite susmulkintus česnakus, įberkite druskos bei pipirų ir maišykite viską iki vientisos masės.

Likusį pieną galite naudoti įdarui, bet tai nebūtina.

Įdarui supjaustykite virtus kiaušinius, sutarkuokite sūrį ir sudėkite į vieną indą.

Tuomet pridėkite grietinę bei žalumynus, galite įberti ir kitų prieskonių.

Viską gerai išmaišykite.

Kepimo skardą padenkite kepimo popieriumi, patepkite jį aliejumi.

Tuomet iš faršo formuokite lizdelius.

Į lizdelių vidų įdėkite įdarą.

Kepkite iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje 25-30 minučių.

Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

6 dalykai, kuriuos reikėtų išmesti iš savo šaldiklio dabar pat

Atlaisvinkite daugiau vietos ir sumažinkite maisto švaistymą, pašalindami nereikalingus produktus. Šaldiklis dažnai lieka pamirštas ir netvarkytas – tai vieta, kurioje lengvai kaupiasi pertekliniai produktai, o...

Iki 2025 m. sausio pabaigos 3 Zodiako ženklai pagaus sėkmę už uodegos

2025-ieji metai bus sėkmingi kiekvienam iš mūsų. Jie atvers naujas galimybes ir atneš reikšmingų permainų visose gyvenimo srityse. Šie pokyčiai mus nuves prie didesnių...
---