Penktadienis, 10 sausio, 2025

Naujausi

Jei namuose turite maltos mėsos, paruoškite šiuos skanius keptus faršo lizdelius su sūriu!

Puikus maltos mėsos patiekalas pagal „YouTube“ kanalo receptą, kurį tikrai verta išbandyti! Greitas paruošimas ir nepakartojamas skonis!

Jums reikės:

  • 2 riekelių baltos forminės duonos
  • 100 ml pieno
  • 1 svogūno
  • 1 kg maltos mėsos
  • 4 skiltelių česnako
  • 150 ml pieno
  • druskos, prieskonių pagal skonį
  • 200 g kietojo sūrio
  • 200 g grietinės
  • 2 kiaušinių
  • 1 ryšulėlio krapų

Gaminimo eiga:

Į dubenį sudėkite forminę duoną, užpilkite ją pienu.

Leiskite šiek tiek išbrinkti.

Svogūną nulupkite ir smulkiai supjaustykite.

Į atskirą dubenį sudėkite faršą, suberkite svogūną ir išspaustą česnaką.

Galiausiai įdėkite išmirkusią, minkštą duoną.

Supilkite dubenyje likusį pieną.

Įberkite patinkančių prieskonių, pasūdykite ir gerai išmaišykite.

Drėgnomis rankomis iš mėsos masės suformuokite kotletus.

Kiekvieno iš jų viduryje padarykite duobutę.

Juos sudėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos.

Dabar paruoškite įdarą.

Sūrį sutarkuokite ir sudėkite į dubenį, sumaišykite su kiaušiniais, grietine ir smulkintais krapais.

Gerai išmaišykite.

Dabar mišinį sudėkite į kiekvieną maltos mėsos duobutę.

Paruoštus maltos mėsos lizdelius pašaukite į įkaitintą iki 200°C temperatūros orkaitę ir kepkite apie 40 min.

Viskas paruošta!

Linkime gero skonio!

Vaizdo įrašo medžiaga:

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

6 dalykai, kuriuos reikėtų išmesti iš savo šaldiklio dabar pat

Atlaisvinkite daugiau vietos ir sumažinkite maisto švaistymą, pašalindami nereikalingus produktus. Šaldiklis dažnai lieka pamirštas ir netvarkytas – tai vieta, kurioje lengvai kaupiasi pertekliniai produktai, o...

Iki 2025 m. sausio pabaigos 3 Zodiako ženklai pagaus sėkmę už uodegos

2025-ieji metai bus sėkmingi kiekvienam iš mūsų. Jie atvers naujas galimybes ir atneš reikšmingų permainų visose gyvenimo srityse. Šie pokyčiai mus nuves prie didesnių...
---