Penktadienis, 10 sausio, 2025

Naujausi

Pasakiškai skani vakarienė su sūrio ir varškės įdaru. Pagaminsite tikrai greitai!

Jei mėgstate picą, taip pat pamėgsite ir šį skanų įdarytą patiekalą  pagal „Facebook“ tinklo receptą.

Sodrus sūrio skonis jus sužavės!

Jums reikės:

  • 1 puodelio kefyro
  • 1/2 arbatinio šaukštelio sodos (užgesintos actu)
  • 1/2 arbatinio šaukštelio druskos
  • 1/2 arbatinio šaukštelio cukraus
  • 3 puodelių miltų (2,5 puodelių tešlai + 0,5 puodelio minkant tešlą)
  • 200 g varškės
  • 120 – 150 g kietojo sūrio
  • 2 skiltelių česnako
  • Aliejaus kepimui

Gaminimo eiga:

  1. Pirmiausia paruoškite tešlą. Į dubenį su kefyru supilkite druską, cukrų ir sodą (nugesintą su actu) ir sumaišykite šluotele.
  2. Įberkite persijotus miltus dalimis ir maišykite, kol tešla taps vientisa.
  3. Tešlą padėkite ant miltais pabarstyto stalviršio ir minkykite, kol tešla bus tinkamos konsistencijos.

Įdėkite ją į maišelį ir leiskite 15-20 minučių pabūti.

  1. Įdarui galite naudoti bet kokį kietą sūrį, kurį sutarkuokite su smulkia trintuve.

Suberkite varškę, žiupsnelį druskos, išspauskite dvi česnako skilteles ir gerai išmaišykite įdarą.

Padalinkite įdarą į 4 dalis.

  1. Padalinkite tešlą į 4 dalis ir iš kiekvienos dalies suformuokite 5 mm storio blynus.

Į vidurį įdėkite įdaro, sulenkite blyną. Galite lengvai pakočioti su kočėlu, kad blynas būtų plonesnis.

  1. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir kepkite iš abiejų pusių, kol pagels.
  2. Iškepę padėkite ant popierinių rankšluosčių, kad atsikratytumėte riebalų pertekliaus.
  3. Atlikta.

Gero apetito!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Šį žavingą penktadienį (sausio 10 d.) vienas dangiškas ženklas demonstruoja neprilygstamą meistriškumą tvarkos ir organizavimo srityje, o kitas sužavi kiekvieną savo beribiu patrauklumu!

💫 Smalsaujate apie šiandienos horoskopo įžvalgas, sukurtas būtent jums? 🌟 ♒ Vandenis Ei, Vandenis, tu esi tarsi draugystės wifi - unikaliai universalus ir kažkodėl visada esantis...

6 dalykai, kuriuos reikėtų išmesti iš savo šaldiklio dabar pat

Atlaisvinkite daugiau vietos ir sumažinkite maisto švaistymą, pašalindami nereikalingus produktus. Šaldiklis dažnai lieka pamirštas ir netvarkytas – tai vieta, kurioje lengvai kaupiasi pertekliniai produktai, o...
---