Ketvirtadienis, 9 sausio, 2025

Naujausi

Kitaip bulvių nebekepsite: skaniausios bulvės su česnakais, kokias tik kada nors esate valgę!

Šios bulvės tikrai skanios! Labai traškios ir minkštos viduje, be to, dėl puikaus marinato jų nereikia gardinti prieskoniais.

Būtinai tai išbandykite, bulves lengva paruošti pagal „YouTube“ kanale pateiktą receptą.

Jums reikės:

  • 1 kg bulvių (apie 10 bulvių)
  • 1 arbatinio šaukštelio saldžiosios paprikos miltelių
  • 1 arbatinio šaukštelio druskos (bulvėms verdant)
  • 1 arbatinio šaukštelio druskos (bulvėms kepant)
  • 1 skiltelės susmulkinto česnako
  • 1 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (pagal skonį)
  • 1/2 arbatinio šaukštelio raudonėlio (pagal skonį)
  • Alyvuogių aliejaus

Gaminimo eiga:

Bulvių nelupkite, tik kruopščiai nuplaukite ir supjaustykite šiaudeliais.

Į vandenį įberkite šaukštelį druskos.

Kai vanduo užvirs, sudėkite bulves ir virkite vos 4-7 minutes.

Nupilkite vandenį ir atskirame dubenyje paruoškite marinatą.

Smulkiai supjaustykite česnaką.

Įpilkite aliejaus, įberkite paprikos miltelių, druskos ir raudonėlio.

Gerai išmaišykite.

Po to bulves sumaišykite su paruoštu marinatu.

Paruoškite kepimo skardą ir patepkite ją aliejumi.

Paskleiskite bulves – jos turi būti nesusiglaudusios, vienu sluoksniu.

Kepkite iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių.

Linkime gero skonio!

Vaizdo įrašo medžiaga:

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

---