Ypatingai skanūs virėjo pietūs pagal „YouTube“ kanalo receptą, kuriems nereikės neįprastų ingredientų. Šie pietūs tinkami įprastai dienai, o taip pat ir šventiniam stalui.
Jums reikės:
- 6 kiaulienos pjausnių
- 150 g kietojo sūrio
- 1 vnt. svogūno
- 2 vnt. marinuotų agurkų
- 10 g krapų
- 3 valgomų šaukštų majonezo
- 1 arbatinio šaukštelio grūdėtų garstyčių
- 1/2 arbatinio šaukštelio druskos
- 1/2 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų
Gaminimo eiga:
Kiaulienos gabaliukus sudėkite vienas šalia kito, jų viršų supjaustykite tinklelio tipo įpjovomis.
Įberkite druskos, pagardinkite, apverskite ir supjaustykite tinklelio tipo įpjovomis kitoje mėsos pusėje. Dar kartą pagardinkite druska ir sudėkite ant kepimo popieriumi padengtos skardos.
Sumaišykite majonezą su grūdėtomis garstyčiomis ir įtrinkite kiekvieną mėsos pusę.
Marinuotus agurkus supjaustykite griežinėliais.
Nulupkite svogūną ir jį taip pat supjaustykite griežinėliais.
Ant kiekvieno mėsos gabalėlio uždėkite svogūno ir agurkų griežinėlių, ir pabarstykite tarkuotu sūriu.
Kepkite 180 ° C temperatūroje apie 30 minučių. Pabarstykite smulkintais krapais ir patiekite.
Taip pat galite pasigaminti kiaulienos kepsnių su parmezanu!
Jums reikės:
- 8 riekelių kiaulienos pjausnių
- 8 gabalėlių kietojo sūrio
- petražolių
- 1 skiltelės česnako
- 1 puodelio džiūvėsių
- 4 valgomų šaukštų tarkuoto parmezano
- trupučio aliejaus
- druskos
Gaminimo eiga:
- Kad būtų skaniau, smulkiai supjaustykite česnaką ir sumaišykite su džiūvėsiais ir parmezanu.
- Ant kiekvienos mėsos riekelės uždėkite po gabalėlį kietojo sūrio, uždenkite kita mėsos riekele ir patepkite aliejumi.
- Kepsnius apibarstykite mišiniu su džiūvėsiais ir parmezanu, ir dėkite ant kepimo popieriumi padengtos skardos.
- Kitą pusę patepkite aliejumi ir vėl apibarstykite paruoštu mišiniu.
- Įberkite šiek tiek druskos ir kepkite iki 190 ° C įkaitintoje orkaitėje.
- Kepkite apie 20 min.
Skanaus!
Vaizdo medžiaga: