Kitokio obuolių pyrago receptas

Redaktorė L.
1 min. skaitymo

Jums reikės:

  • 1,2 kg obuolių
  • 130 g cukraus
  • 70 g sviesto
  • 4 kiaušinių
  • 1,5  a.š. kepimo miltelių
  • Žiupsnelio druskos
  • 90 g kvietinių miltų

Kaip gaminti?

Paruoškite kepimo indą: išklokite kepimo popieriumi, aptepkite sviestu, pabarstykite cukrumi.

Obuolius supjaustykite plonais griežinėliais ir išdėliokite kepimo formoje.

Kepkite obuolius 35 minutes 180 laipsnių temperatūroje.

Kol obuoliai kepa, pasigaminkite tešlą: kiaušinius išplakite su kepimo milteliais, žiupsneliu druskos ir 70 g cukraus.  Įmaišykite miltus. Iškeptus obuolius sudėkite ant tešlos.

Kepkite dar 35 minutes.

Patiekite su ledais arba plakta grietinėle.

Linkime gero skonio!

Dalintis šiuo straipsniu
Komentarų: 0

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *