Pirmadienis, 21 balandžio, 2025

Naujausi

Minkštas obuolių pyragas: subtilus, aromatingas ir lengvas

Paruoškite greitai ir lengvai!

Ingredientai:

  • 0,5 puodelio cukraus
  • 3 kiaušiniai
  • 70 g sviesto
  • 180 ml pieno
  • 2 puodeliai miltų
  • 1 valg. š. kepimo miltelių
  • 3 obuoliai

Gaminimo eiga:

Kiaušinius išplakite su cukrumi, kol susidarys purios putos. Supilkite ištirpintą ir atvėsusį sviestą bei pieną, išmaišykite.

Suberkite persijotus miltus su kepimo milteliais ir užminkykite tešlą.

Pusę tešlos supilkite į kepimo popieriumi išklotą formą. Ant viršaus išdėliokite nuluptus obuolius, supjaustytus plonais griežinėliais.

Ant viršaus užpilkite antrąją tešlos dalį, lygiai ją išlygindami mentele. Viršų pabarstykite dviem šaukštais cukraus, jei norite, sumaišykite jį su cinamonu.

Kepkite iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 30 min.

Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Istorikė papasakojo, ką valgė Jėzus Kristus

Ar kada nors susimąstei, ką valgė Jėzus Kristus savo kasdienybėje? Nors daugelis žino apie simbolinius produktus, tokius kaip nerauginta duona ir vynas per Paskutinę...

Šie du produktai mažina kraujospūdį efektyviau nei atsisakymas druskos

Druskos ribojimas jau seniai laikomas pagrindiniu būdu sumažinti arterinį kraujospūdį. Tačiau nauji tyrimai rodo, kad kai kurie produktai gali būti dar efektyvesni ir juos...
---