Penktadienis, 10 sausio, 2025

Naujausi

Nuostabaus skonio šokoladinis pyragas, kuris tiesiog tirpsta burnoje!

Greitas ir skanus šokoladinis pyragas nustebins ne tik jūsų šeimos narius, bet taip pat ir netikėtai užsukusius svečius. Šis pyragas tiesiog tirpsta burnoje!

Jums reikės:

Pyragui:

3 kiaušinių;

100 g grietinėlės (30% riebumo)

150 ml saulėgrąžų aliejaus

180 g cukraus

240 g miltų

40 g kakavos

8 g kepimo miltelių

1 arbatinio šaukštelio sodos

Vanilinio cukraus arba vanilės ekstrakto

Kremui:

300 ml pieno

1 kiaušinio

70 g cukraus

Žiupsnelio druskos

Vanilinio cukraus arba vanilės ekstrakto

30 g kukurūzų krakmolo

25 g sviesto

Taip pat reikės:

Cukraus pudros (papuošimui)

Rinkitės apvalią kepimo formą, kurios skersmuo yra maždaug 28 cm.

Kaip gaminti?

  1. Supilkite pieną į puodą ir užvirinkite.

2. Atskirame dubenyje sumaišykite cukrų, žiupsnelį druskos ir kukurūzų krakmolą.

3. Įmuškite kiaušinį ir sumaišykite iki vientisos masės.

4. Į kiaušinių mišinį supilkite pusę karšto pieno.

5. Maišydami supilkite į puode likusį pieną.

6. Virkite ant silpnos ugnies apie 1 minutę, maišykite.

7. Nukelkite nuo viryklės ir maišykite dar minutę.

8. Įpilkite sviesto ir gerai išmaišykite.

9. Galiausiai įmaišykite vanilės ekstraktą arba vanilinį cukrų.

10. Uždenkite kremą maisto folija, leiskite jam visiškai atvėsti.

11. Atvėsusį kremą supilkite į konditerinį maišelį.

Paruoškite tešlą: į dubenį įmuškite kiaušinius, suberkite cukrų ir druską. Viską maišykite iki vientisos masės.

Įpilkite vanilės ekstrakto arba įberkite vanilinio cukraus, įpilkite grietinėlės ir saulėgrąžų aliejaus. Maišykite, kol gausite vienalytę masę.

Suberkite persijotus miltus, kepimo miltelius, sodą ir kakavą. Maišykite, kol neliks gumulėlių.

Į kepimo formą įtieskite kepimo popieriaus, patepkite aliejumi, ir supilkite gautą masę.

Konditeriniu maišeliu išspauskite paruoštą kremą kaip parodyta žemiau esančiame paveikslėlyje.

Kepkite pyragą apie 30-35 minutes iki 180 ° C įkaitintoje orkaitėje. Dantų krapštuku patikrinkite, ar pyragas iškepęs.

Išimkite pyragą iš orkaitės ir palikite atvėsti. Pabarstykite pyragą cukraus pudra, ir galite patiekti.

Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Šį žavingą penktadienį (sausio 10 d.) vienas dangiškas ženklas demonstruoja neprilygstamą meistriškumą tvarkos ir organizavimo srityje, o kitas sužavi kiekvieną savo beribiu patrauklumu!

💫 Smalsaujate apie šiandienos horoskopo įžvalgas, sukurtas būtent jums? 🌟 ♒ Vandenis Ei, Vandenis, tu esi tarsi draugystės wifi - unikaliai universalus ir kažkodėl visada esantis...

6 dalykai, kuriuos reikėtų išmesti iš savo šaldiklio dabar pat

Atlaisvinkite daugiau vietos ir sumažinkite maisto švaistymą, pašalindami nereikalingus produktus. Šaldiklis dažnai lieka pamirštas ir netvarkytas – tai vieta, kurioje lengvai kaupiasi pertekliniai produktai, o...
---