Sekmadienis, 20 balandžio, 2025

Naujausi

Nostalgiški varškės keksiukai: minkšti ir švelnūs, kaip vaikystėje!

Jums reikės:

miltai – 150 g

cukrus – 150 g

riebi varškė – 300 g

aliejus – 70 g

kiaušiniai – 2 vienetai

1⁄2 šaukštelio kepimo miltelių

cukraus pudra

Gaminimas:

Išsukite minkštą sviestą ir cukrų. Įpilkite varškės ir kiaušinių, plakite iki vientisos masės.

Miltus išsijokite su kepimo milteliais. Viską sumaišykite ir šiek tiek plakite mikseriu. Tešla turi būti tiršta ir plastiška.

Sutepkite formeles sviestu ir sudėkite po maždaug 3/4 formelės. Kepkite 180 laipsnių temperatūroje, apie 35–40 minučių.

Išimkite paruoštus keksiukus iš formelių ir palaukite, kol visiškai atvės, geriau palikti juos kelioms valandoms arba per naktį. Pabarstykite cukraus pudra.

Šaltinis

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Istorikė papasakojo, ką valgė Jėzus Kristus

Ar kada nors susimąstei, ką valgė Jėzus Kristus savo kasdienybėje? Nors daugelis žino apie simbolinius produktus, tokius kaip nerauginta duona ir vynas per Paskutinę...

Šie du produktai mažina kraujospūdį efektyviau nei atsisakymas druskos

Druskos ribojimas jau seniai laikomas pagrindiniu būdu sumažinti arterinį kraujospūdį. Tačiau nauji tyrimai rodo, kad kai kurie produktai gali būti dar efektyvesni ir juos...
---