Antradienis, 22 balandžio, 2025

Naujausi

Netikėtas patiekalas. Kalmarai su grietine ir svogūnais

Kalmarai su grietine ir svogūnais gali būti tiek užkandis prie šventinio stalo, tiek įprastas patiekalas kiekvienai dienai, daugeliui žmonių patiks tokių kalmarų skonis!

Jums reikės:

  • Kalmarai – 2 vnt.
  • Svogūnai – 1 vnt.
  • Grietinė – 2 šaukštai
  • Druska, pipirai, lauro lapai – pagal skonį.

Gaminimas:

1. Į puodą įpilkite vandens, sudėkite lauro lapus, pipirus ir druską. pastatykite puodą ant ugnies, kol užvirs.

2. Tuo tarpu išvalykite kalmarus, pašalinkite nereikalingas dalis. Tada gerai nuplaukite po tekančiu vandeniu.

3. Sudėkite kalmarus į verdantį vandenį, suskaičiuokite iki 7 ir išimkite. Jis yra paruoštas ir jūs jau galite jį valgyti, jis pasirodo labai švelnus ir minkštas.

4. Svogūnus supjaustykite žiedais ir sudėkite į gerai įkaitintą keptuvę su augaliniu aliejumi ir pakepkite kol suminkštės.

5. Tuo tarpu kalmarus supjaustykite žiedais arba pusžiedžiais. O kai svogūnas pasidaro minkšti, į keptuvę sudėkite susmulkintus kalmarus ir kepkite dar 5 minutes.

6. Po 5 minučių pagardinkite druska ir pipirais. Įpilkite 2 šaukštus grietinės ir gerai išmaišykite. Uždenkite ir troškinkite dar 5 minutes.

Kalmarai su grietine ir svogūnais yra labai skanūs, švelnūs ir kreminiai. Jie nepaliks abejingų.

Kalmarai su grietine ir svogūnais

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Antradienio horoskopas (balandžio 22 d.): Dviems Zodiako ženklams šiandien gali atsiverti netikėtos galimybės.

Atraskite šiandienos perspektyvas savo zodiako ženklui.✨ Gaukite tikslias įžvalgas apie meilę ❤️, karjerą ir pinigus 💼💰, ir sveikatą 🍃. Perskaitykite savo horoskopą ir...

Saldus derlius savo rankomis: išsamus aviečių auginimo vadovas

Avietės – vienos populiariausių ir gardžiausių uogų, kurias nesunku užsiauginti savo sode ar net balkone. Šios daugiametės uogakrūmės ne tik džiugina saldžiais vaisiais, bet...
---