Ketvirtadienis, 23 sausio, 2025

Naujausi

Neišmeskite mažiau saldžių arbūzo dalių. Štai, ką skanaus galima iš jų pagaminti!

Arbūzas yra fantastiška atgaiva vasarą. Tačiau visi teikia pirmenybę saldžioms raudonoms dalims, o kuo arčiau žievės – tuo mažiau saldu darosi. Todėl dažnai išmetame ne tik žievę, bet ir dalį minkštimo. Nuo šiol būtinai neišmeskite tokių gabalėlių ir išbandykite šią arbūzų-apelsinų uogienę.

Reikės

  • 600 g arbūzo minkštimo
  • 500 g cukraus
  • 1 citrinos
  • 2 apelsinų

Patikrink produktų akcijas - akcijuleidinys.lt! Peržiųrėti

Gaminimas

Nuimkite arbūzo minkštimą nuo žievės ir supjaustykite mažais gabalėliais. Pabarstykite cukrumi, užpilkite citrinos sultimis, sumaišykite, uždenkite maistine folija ir nakčiai palikite šaldytuve.

Kitą dieną į puodą sudėkite arbūzo minkštimą su citrinos sultimis ir pridėkite du apelsinus, supjaustytus mažesniais gabalėliais.

Lai verda su dangčiu ant mažos liepsnos 45 minutes. Nepamirškite maišyti. Leiskite atvėsti. Supilkite į stiklainį ir uogienė yra paruošta.

Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Ketvirtadienio Įkvepiantis Horoskopas (sausio 23 d.): Atskleiskite, kuriam Zodiako ženklui šiandien gali nutikti dideli finansiniai stebuklai!

Ar kada nors susimąstėte, ką žvaigždės šnibžda apie jūsų dieną? Šiandienos horoskopas gali turėti atsakymus, kurių ieškote! 🌌 Giliai panirkite į savo astrologinę prognozę...

Medicinos paslaugos įvairiems atvejams

Reikalingos profesionalios medicinos paslaugos? Kreipkitės į patyrusius gydytojus medicinos klinikoje nedelsiant ir jau visai netrukus būsite priimti į šeimos gydytojo kabinetą. Jeigu reikalinga skubi...
---