Jums reikės:
Raikytos šviesios duonos (tinka ir senesnė)
6 kiaušinių
Petražolių (pagal skonį)
Druskos (pagal skonį)
Juodųjų pipirų (pagal skonį)
Raudonėlių (pagal skonį)
1 nedidelio svogūno
2 pomidorų
5 dešrelių
200 g grietinės
Pien
100 g tarkuoto sūrio.
Kaip gaminti?
Supjaustykite duoną riekelėmis, pamirkykite piene ir sudėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą.
Dubenyje išplakite kiaušinius su druska ir kitais biriais prieskoniais.
Sudėkite pjaustytas dešreles ir tarkuotą sūrį, supilkite grietinę.
Susmulkinkite svogūną, dėkite į dubenį su kiaušinių mase.
Supjaustykite pomidorą ir įmaišykite į bendrą masę.
Susmulkinkite petražoles, suberkite į dubenį.
Viską gerai išmaišykite, ir supilkite ant duonos riekelių.
Kepkite 180 laipsnių temperatūroje apie 30 minučių!