Penktadienis, 10 sausio, 2025

Naujausi

Tinginių koldūnai keptuvėje – skanūs pietūs ar vakarienė

Jums reikės:

Tešlai:

  • 200 ml vandens
  • 1 kiaušinio
  • 1 a.š. druskos
  • 400 g miltų

Įdarui:

  • 500 g faršo
  • 1 svogūno
  • Prieskonių pagal skonį
  • Druskos pagal skonį

Troškiniui:

  • 1 morkos
  • 2 šaukštų pomidorų pastos
  • 100 ml vandens
  • 3 bulvių
  • 3 šaukštų augalinio aliejaus

Paruošimas:

Į dubenį sudėkite tešlai skirtus ingredientus, maišykite juos tol, kol gausite vientisą tešlą. Tuomet ją palikite 5-10 minučių pailsėti po plėvele.

Paruošus tešlą, smulkiai supjaustykite svogūną, įmaišykite jį į faršą su prieskoniais.

Tešlą padalinkite į dvi dalis, plonai ją iškočiokite. Tuomet banguotu peiliuku tešlai darykite juosteles. Ant kiekvienos iš jų uždėkite faršo (maždaug iki pusės), o tuomet perlenkite tešlą, kad ši pilnai uždengtų mėsą. Tuomet juostelę suvyniokite į ritinėlį.

Į gilių troškintuvą sudėkite tarkuotas morkas ir pomidorų pastą. Įpilkite vandens.

Bulves supjaustykite kubeliais ir sudėkite ant morkų. Ant viršaus sudėkite mėsos ritinėlius.

Uždengę dangčiu viską troškinkite apie 20 minučių. Paruoštą patiekalą galite papuošti žolelėmis.

Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

6 dalykai, kuriuos reikėtų išmesti iš savo šaldiklio dabar pat

Atlaisvinkite daugiau vietos ir sumažinkite maisto švaistymą, pašalindami nereikalingus produktus. Šaldiklis dažnai lieka pamirštas ir netvarkytas – tai vieta, kurioje lengvai kaupiasi pertekliniai produktai, o...

Iki 2025 m. sausio pabaigos 3 Zodiako ženklai pagaus sėkmę už uodegos

2025-ieji metai bus sėkmingi kiekvienam iš mūsų. Jie atvers naujas galimybes ir atneš reikšmingų permainų visose gyvenimo srityse. Šie pokyčiai mus nuves prie didesnių...
---