Penktadienis, 18 balandžio, 2025

Naujausi

Tinginių koldūnai keptuvėje – skanūs pietūs ar vakarienė

Jums reikės:

Tešlai:

  • 200 ml vandens
  • 1 kiaušinio
  • 1 a.š. druskos
  • 400 g miltų

Įdarui:

  • 500 g faršo
  • 1 svogūno
  • Prieskonių pagal skonį
  • Druskos pagal skonį

Troškiniui:

  • 1 morkos
  • 2 šaukštų pomidorų pastos
  • 100 ml vandens
  • 3 bulvių
  • 3 šaukštų augalinio aliejaus

Paruošimas:

Į dubenį sudėkite tešlai skirtus ingredientus, maišykite juos tol, kol gausite vientisą tešlą. Tuomet ją palikite 5-10 minučių pailsėti po plėvele.

Paruošus tešlą, smulkiai supjaustykite svogūną, įmaišykite jį į faršą su prieskoniais.

Tešlą padalinkite į dvi dalis, plonai ją iškočiokite. Tuomet banguotu peiliuku tešlai darykite juosteles. Ant kiekvienos iš jų uždėkite faršo (maždaug iki pusės), o tuomet perlenkite tešlą, kad ši pilnai uždengtų mėsą. Tuomet juostelę suvyniokite į ritinėlį.

Į gilių troškintuvą sudėkite tarkuotas morkas ir pomidorų pastą. Įpilkite vandens.

Bulves supjaustykite kubeliais ir sudėkite ant morkų. Ant viršaus sudėkite mėsos ritinėlius.

Uždengę dangčiu viską troškinkite apie 20 minučių. Paruoštą patiekalą galite papuošti žolelėmis.

Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Penktadienio Enchanted Horoskopas (balandžio 18 d.): Likimai audžia likimo gobeleną dviem Zodiako ženklams; svarbūs pasirinkimai laukia širdies ir profesijos reikaluose!

Pasiruošę suderinti savo dieną su kosmosu? Šiandienos horoskopas atskleidžia galingas įžvalgas, kurios gali viską pakeisti! 🌌 Panirkite į savo astrologinį vadovą žemiau. ♒ Vandenis...

Apple kreipėsi į „iPhone“ naudotojus su skubiu pranešimu

Apple aptiko kritines saugumo spragas iOS ir macOS sistemose. Apple ragina milijonus naudotojų nedelsiant atnaujinti savo įrenginius dėl dviejų pavojingų nulinės dienos pažeidžiamumų (angl....
---