Penktadienis, 10 sausio, 2025

Naujausi

Morkos yra daug skanesnės nei gruzdintos bulvytės! Tiesiog sudėkite ant kepimo skardos ir pabarstykite česnakų mišiniu

Fantastiškas garnyro receptas be jokių bulvyčių, kuris yra ir skanus, ir traškus.

Mes radome jums šį receptą internete.

Jums reikės:

  • Morkų (apie 1 kg)
  • 50 g tarkuoto parmezano
  • 2 šaukštų džiūvėsėlių
  • Druskos
  • Maltų juodųjų pipirų
  • Kapotų petražolių
  • 4 skiltelių česnako arba tiek, kiek jums patinka (galite naudoti šviežią arba džiovintą)

Gaminimo eiga:

Morkas nulupkite, nuplaukite ir nusausinkite, supjaustykite į 3-4 dalis.

Sudėkite į dubenį, apšlakstykite aliejumi, įberkite druskos, pipirų ir gerai išmaišykite.

Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi ir ant jo vienu sluoksniu sudėkite morkas.

Kepkite iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje 20 min.

Tuo tarpu pasigaminkite mišinį – kuo smulkiau sukapokite česnaką.

Česnaką sudėkite į dubenį, suberkite parmezaną, džiūvėsėlius ir viską gerai išmaišykite.

Atidėkite į šalį, kol galėsite naudoti.

Po 20 minučių išimkite morkas iš orkaitės, apibarstykite jas paruoštu mišiniu, išmaišykite ir dar 10 minučių pašaukite į orkaitę.

Vėl išmaišykite ir įdėkite į orkaitę dar 10 minučių.

Iškeptas morkas sudėkite į lėkštę ir pabarstykite susmulkintomis petražolėmis.

Iš karto patiekite.

Linkime gero skonio!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Šį žavingą penktadienį (sausio 10 d.) vienas dangiškas ženklas demonstruoja neprilygstamą meistriškumą tvarkos ir organizavimo srityje, o kitas sužavi kiekvieną savo beribiu patrauklumu!

💫 Smalsaujate apie šiandienos horoskopo įžvalgas, sukurtas būtent jums? 🌟 ♒ Vandenis Ei, Vandenis, tu esi tarsi draugystės wifi - unikaliai universalus ir kažkodėl visada esantis...

6 dalykai, kuriuos reikėtų išmesti iš savo šaldiklio dabar pat

Atlaisvinkite daugiau vietos ir sumažinkite maisto švaistymą, pašalindami nereikalingus produktus. Šaldiklis dažnai lieka pamirštas ir netvarkytas – tai vieta, kurioje lengvai kaupiasi pertekliniai produktai, o...
---