Penktadienis, 10 sausio, 2025

Naujausi

Sultingas moliūgų pyragas: trapus pagrindas ir švelnus moliūgų sluoksnis

Nuostabus skonis!

Ingredientai:

tešlai:

  • 150 g sviesto
  • 100 g cukraus
  • 1 kiaušinis
  • 200 g miltų

įdarui:

  • 300 g moliūgo
  • 150 g cukraus
  • 1 kiaušinis
  • 1 pakelis vanilinio cukraus
  • 2 valgomieji šaukštai miltų

Gaminimas:

  1. Kiaušinį, tešlai skirtą cukrų, minkštą sviestą ir miltus sutrinkite rankomis. Turėtų gautis trapi tešla. Tešlą paskirstome į kepimo formą, formuojame šonus.
  2. Įdarui nuluptą moliūgą išvirkite, kol suminkštės, tada sutrinkite trintuvu.
  3. Į moliūgą suberiame cukrų, vanilinį cukrų, sudedame kiaušinį ir miltus. Viską išmaišome. Turėtumėte gauti skystą įdarą.
  4. Supilkite įdarą ant jau paruoštos tešlos.
  5. Kepti iki 200°C temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 25–35 min.

Labai skanu su arbata. Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Šį žavingą penktadienį (sausio 10 d.) vienas dangiškas ženklas demonstruoja neprilygstamą meistriškumą tvarkos ir organizavimo srityje, o kitas sužavi kiekvieną savo beribiu patrauklumu!

💫 Smalsaujate apie šiandienos horoskopo įžvalgas, sukurtas būtent jums? 🌟 ♒ Vandenis Ei, Vandenis, tu esi tarsi draugystės wifi - unikaliai universalus ir kažkodėl visada esantis...

6 dalykai, kuriuos reikėtų išmesti iš savo šaldiklio dabar pat

Atlaisvinkite daugiau vietos ir sumažinkite maisto švaistymą, pašalindami nereikalingus produktus. Šaldiklis dažnai lieka pamirštas ir netvarkytas – tai vieta, kurioje lengvai kaupiasi pertekliniai produktai, o...
---