Penktadienis, 18 balandžio, 2025

Naujausi

Moliūgų blynai. Išbandykite naują blynų receptą!

Šiais laikais daugelis mėgsta sveiką ir visavertę mitybą. 

Pagal mūsų receptą moliūgų blynai yra puikūs pusryčiai visai šeimai. 

Pradėkite dieną skaniai ir sveikai!

Ingredientai:

moliūgas – 400 gramų;

kiaušinis – 1 vienetas;

viso grūdo arba kvietinių miltų – 150 gramų;

kefyras – 100 mililitrų;

Sveikata-kefyras.jpg" alt="" width="900" height="682" />

malto cinamono pagal skonį;

cukraus pagal skonį;

aliejus kepimui;

grietinės patiekimui;

moliūgų sėklų patiekimui.

Gaminimas:

Nuplaukite moliūgą, nusausinkite, išvalykite ir supjaustykite dideliais gabalėliais.

Tada virkite moliūgą 15-20 minučių.

Virtą moliūgą sutrinkite į košę naudodami trintuvą.

Tada į moliūgų tyrę įberkite cukraus, malto cinamono, įmuškite kiaušinį ir išmaišykite.

Palaipsniui į masę supilkite miltus ir kefyrą, vėl sumaišykite. Tešla turi būti gana tiršta.

Kepkite blynus gerai įkaitintoje keptuvėje su augaliniu aliejumi iš abiejų iki gražios auksinės spalvos.

Patiekite blynus su grietine ir moliūgų sėklomis.

Skanaus!

Šaltinis

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Apple kreipėsi į „iPhone“ naudotojus su skubiu pranešimu

Apple aptiko kritines saugumo spragas iOS ir macOS sistemose. Apple ragina milijonus naudotojų nedelsiant atnaujinti savo įrenginius dėl dviejų pavojingų nulinės dienos pažeidžiamumų (angl....

Ką daryti, kad verdant kiaušiniai neįtrūktų?

Nors gali pasirodyti, kad kiaušinių virimas – tai bene paprasčiausias darbas virtuvėje, dažnas sutiks, jog šiame procese pasitaiko nesėkmių. Viena dažniausių problemų – įtrūkę...
---