Ketvirtadienis, 9 sausio, 2025

Naujausi

Mišrainė „Lapės kailis“ su silke – originalus Kūčių patiekalas

Mišrainės „Lapės kailis“ su silke receptas yra puikus pasirinkimas tiems, kurie vertina paprastumą, skonį ir nori naudoti nebrangius ingredientus. Šią mišrainę nesunku paruošti, nes visi produktai lengvai randami bet kurioje parduotuvėje, o jos skonis maloniai nustebins tiek jūsų šeimą, tiek svečius.

Tai lengvai paruošiamos, bet stulbinančiai gardžios salotos, kurios gali tapti tikra stalo puošmena bet kokiai progai – nuo kasdienio pietų stalo iki didžiųjų švenčių, kaip Kūčios ar Kalėdos.

Sudėtis

1 silkės filė

Mišrainė „Lapės kailis“ su silke
Mišrainė „Lapės kailis“ su silke

2 svogūnai

svogūnai

300 g marinuotų pievagrybių

2 virtos morkos

morkos

1-2 virtos bulvės

majonezas

Gaminimas:

Mišrainę formuokite sluoksniais ir kiekvieną sluoksnį padenkite majonezu.

1 sluoksnis. Supjaustykite ir sudėkite silkę

2 sluoksnis. Supjaustykite svogūną kubeliais ir pakepkite aliejuje iki auksinės rudos spalvos. Grybus supjaustykite juostelėmis, apkepkite aliejuje iki auksinės rudos spalvos. Tada sumaišykite atvėsintus grybus ir svogūnus. Dėkite sluoksnį.

3 sluoksnis. Sutarkuokite bulves stambia tarka. Dėkite sluoksnį.

4 sluoksnis. Sutarkuokite morkas stambia tarka ir sumaišykite su pakepintais svogūnais. Dėkite ant viršaus. Neužmirškite aptepti majonezu.

Mišrainė „Lapės kailis“ su silke paruošta dėti ant stalo.

Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

---