Pirmadienis, 21 balandžio, 2025

Naujausi

Paimame 1 kg mėsos ir 1 kg svogūnų. Net patys kiečiausi gabalėliai taps minkšti

Receptas geras tuo, kad pagal jį iš karto galite pagaminti maistą kelioms dienoms, o jei mėsa po to bus laikoma šaldytuve, ji bus minkšta ir pašildžius. Svogūnai bet kokią mėsą padarys minkštą ir švelnią.

Mūsų ingredientai:
Mėsa (bet kokia) – 1 kg
Svogūnai – 1 kg
Druska, pipirai, prieskoniai pagal skonį.
Augalinis aliejus
Mėsą supjaustykite vidutiniais gabalėliais, smulkiai supjaustykite svogūnus.
Pradžiai į storasienę keptuvę supilkite augalinį aliejų, sudėkite svogūnus ir pakepinkite iki skaidrumo.
Tada suberkite prieskonius, druską, pipirus ir šiek tiek paprikos. Viską sumaišykite.
Po kelių minučių sudėkite mėsą. Troškiname 1,5 valandos. Jei reikia, įpilkite vandens.
Skanaus!
Vaizdo įrašo medžiaga:

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Saldus derlius savo rankomis: išsamus aviečių auginimo vadovas

Avietės – vienos populiariausių ir gardžiausių uogų, kurias nesunku užsiauginti savo sode ar net balkone. Šios daugiametės uogakrūmės ne tik džiugina saldžiais vaisiais, bet...

Norite mesti rūkyti? Įvardijo paprastą, veiksmingą būdą

Nikotino priklausomybė yra rimta problema, prilygstanti priklausomybei nuo alkoholio ar kitų psichoaktyviųjų medžiagų. Vis dėlto, pasak gydytojo narkologo ir psichiatro Jevhen Skrypnyk, jos atsikratyti...
---