Penktadienis, 18 balandžio, 2025

Naujausi

Vištieną išvoliokite sodoje ir tik tada kepkite: ji bus minkštesnė ir nesvils

Rezultatas jums tikrai patiks!

Pasirodo, apibarsčius vištieną soda ir tik tada pradėjus kepti, niekas neprisvils, o mėsa bus dar minkštesnė nei įprastai.

Ingredientai

  • Vištiena – 1 kg,
  • Svogūnai – 400 g,
  • Soda – 0,5 šaukštelio,
  • Augalinis aliejus – 50 ml,
  • Druska ir pipirai – pagal skonį.

Gaminimo eiga

Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais ir pakepinkite juos iki kol jie įgaus šviesiai auksinę spalvą.

Tada į svogūnus įberkite nemažai sodos, taip svogūnų spalva taps intensyvesnė ir pasišalins kartumas. Po 30 sekundžių svogūnas taps toks geltonas, lyg būtume įdėję ciberžolės. Vištieną dėkite ant svogūnų ir dar prieš pradedant kepti nepamirškite pabarstyti soda.

Tada vištieną pabarstykite druska ir pipirais. Troškinkite 25 minutes, uždengę, ant vidutinės ugnies. Po pusvalandžio vištiena bus paruošta!

Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Penktadienio Enchanted Horoskopas (balandžio 18 d.): Likimai audžia likimo gobeleną dviem Zodiako ženklams; svarbūs pasirinkimai laukia širdies ir profesijos reikaluose!

Pasiruošę suderinti savo dieną su kosmosu? Šiandienos horoskopas atskleidžia galingas įžvalgas, kurios gali viską pakeisti! 🌌 Panirkite į savo astrologinį vadovą žemiau. ♒ Vandenis...

Apple kreipėsi į „iPhone“ naudotojus su skubiu pranešimu

Apple aptiko kritines saugumo spragas iOS ir macOS sistemose. Apple ragina milijonus naudotojų nedelsiant atnaujinti savo įrenginius dėl dviejų pavojingų nulinės dienos pažeidžiamumų (angl....
---