Penktadienis, 10 sausio, 2025

Naujausi

Kad mėsa būtų minkšta ir sultinga, užpilkite ją kefyru. Labai paprasta!

Ar jūsų kepama mėsa dažnai būna kieta? Atskleisime, ką reikia daryti, kad ji būtų kaip įmanoma minkštesnė. Mėgaukitės skaniais patiekalais!

Ingredientai:

  • mėsa – 1,5 kg;
  • kefyras 2,5% – 150 ml;
  • druska ir prieskoniai – pagal skonį.

Gaminimas:

Bet kokią mėsą supjaustykite gabalėliais. Apibarstykite druska, pridėkite mėgstamų prieskonių. Supilkite kefyrą, išmaišykite, kad kiekvienas gabalėlis pasidengtų kefyru. Marinuokite 1-2 val. Tada išdėliokite mėsos gabalėlius ant kepimo skardos ir kepkite 190 laipsnių temperatūroje, kol iškeps (laikas priklauso nuo mėsos rūšies). Skanaus.

mėsa

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Šį žavingą penktadienį (sausio 10 d.) vienas dangiškas ženklas demonstruoja neprilygstamą meistriškumą tvarkos ir organizavimo srityje, o kitas sužavi kiekvieną savo beribiu patrauklumu!

💫 Smalsaujate apie šiandienos horoskopo įžvalgas, sukurtas būtent jums? 🌟 ♒ Vandenis Ei, Vandenis, tu esi tarsi draugystės wifi - unikaliai universalus ir kažkodėl visada esantis...

6 dalykai, kuriuos reikėtų išmesti iš savo šaldiklio dabar pat

Atlaisvinkite daugiau vietos ir sumažinkite maisto švaistymą, pašalindami nereikalingus produktus. Šaldiklis dažnai lieka pamirštas ir netvarkytas – tai vieta, kurioje lengvai kaupiasi pertekliniai produktai, o...
---