Pagal šį receptą pagamintos marinuotos vynuogės yra panašios į ispaniškų alyvuogių skonį. Mes primygtinai rekomenduojame kuo greičiau išsaugoti šį receptą ir parodyti savo kulinarinius įgūdžius.
Marinuotos vynuogės
Ingredientai:
1kg vynuogių
800ml vandens
100-110ml acto
200g cukraus
50g jūros druskos
0,5 šaukštelio cinamono
5 grūdeliai juodųjų pipirų
3 grūdeliai kvapiųjų pipirų
4-5 gvazdikėliai
1 lauro lapas
kalendros pagal skonį
Paruošimas
1. Pirmiausia turite pasirinkti didžiausias vynuogių kekes, jas nuplaukite ir įdėkite į sausus sterilius stiklainius.
2. Užvirinkite vandenį ir į jį įpilkite cukraus, druskos, acto, cinamono, pipirų ir gvazdikėlių.
3. Supilkite į stiklainius su vynuogėmis karštą marinatą ir užsukite dangtelius. Suvyniokite stiklainius į šiltą antklodę ir palikite atvėsti. Laikykite vėsioje ir tamsioje vietoje.
Marinuotos vynuogės yra vienas skaniausių ir neįprasčiausių užkandžių. Turėkite laiko pasirūpinti šiomis gėrybėmis žiemai, kad per šventes nustebintumėte visus svečius. Esame tikri, kad visi prašys šio recepto!