Penktadienis, 10 sausio, 2025

Naujausi

Marinuoti vištienos skilveliai – nuostabus užkandis šventėms!

Paprasta paruošti, galbūt net šiek tiek neįprasta, bet labai gardu! Marinuoti vištienos skilveliai gali tapti puikia švenčių ar kasdienio stalo puošmena. Paragaukite!

Sudėtis:

800 g vištienos skilvelių (skrandukų)

skilveliai

2 svogūnai

svogūnas

5 skiltelės česnako

česnakas

krapai

krapai

50 ml aliejaus

Slyvų <a style=pyragas, aliejus" width="800" height="594" />

50 ml acto

actas

2 šaukštai sojos padažo

sojos padažas

0,5 šaukštelio druskos

druska

0,5 šaukštelio cukraus

cukrus

malti juodieji pipirai

juodieji pipirai

Gaminimas:

Nuplaukite skilvelius ir virkite pasūdytame vandenyje apie 1,5 valandos. Atvėsinkite ir supjaustykite.

Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais ir užpilkite actu. Palikite 30 min. Retkarčiais pamaišykite. Susmulkinkite česnaką ir krapus.

pjaustymo lentelė, peilis

Nusausinkite acto likučius nuo svogūnų ir sudėkite juos į vištienos skilvelius. Pridėkite česnaką ir krapus.

Supilkite sojos padažą, aliejų, suberkite druską, cukrų ir įberkite juodųjų pipirų pagal skonį. Gerai išmaišykite ir porai valandų padėkite į šaldytuvą (geriausia palikti per naktį).

šaldytuvas

Marinuoti vištienos skilveliai paruošti dėti ant stalo. Sutikite – tai neblogas vištienos patiekalas, ar ne?

Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Šį žavingą penktadienį (sausio 10 d.) vienas dangiškas ženklas demonstruoja neprilygstamą meistriškumą tvarkos ir organizavimo srityje, o kitas sužavi kiekvieną savo beribiu patrauklumu!

💫 Smalsaujate apie šiandienos horoskopo įžvalgas, sukurtas būtent jums? 🌟 ♒ Vandenis Ei, Vandenis, tu esi tarsi draugystės wifi - unikaliai universalus ir kažkodėl visada esantis...

6 dalykai, kuriuos reikėtų išmesti iš savo šaldiklio dabar pat

Atlaisvinkite daugiau vietos ir sumažinkite maisto švaistymą, pašalindami nereikalingus produktus. Šaldiklis dažnai lieka pamirštas ir netvarkytas – tai vieta, kurioje lengvai kaupiasi pertekliniai produktai, o...
---