Sekmadienis, 20 balandžio, 2025

Naujausi

Marinuoti svogūnai. Skirti kaip garnyras prie šašlykų, tačiau dažnai suvalgomi vieni!

Kalbant apie šašlykus, vienas pagrindinių užkandžių ant stalo yra marinuoti svogūnai. Kartais jie būna tokie skanūs, kad svečiai pradeda juos valgyti dar nesulaukę mėsos. Svogūnai pagal šį receptą būtent tokie ir yra. Jie dažnai suvalgomi vieni!

Pagrindinis dalykas, dėl kurio daugelis nemėgsta paprastų svogūnų ir labiau vertina marinuotus, yra jiems būdingas deginantis ir kartus skonis. Tačiau marinuotuose svogūnuose jo nebelieka, todėl juos galite valgyti drąsiai.

Šiam marinatui reikalingi ingredientai yra paprasti. Svogūnai, žolelės, actas, šiek tiek cukraus, druskos. Pirmiausia pasigaminkite marinatą. Į stiklinę vandens įberkite druskos ir cukraus. Viską gerai išmaišykite, tada įpilkite acto. Jo reikia keturių šaukštų.

Susmulkinkite svogūnus ir žalumynus. Geriau, jei svogūnas supjaustytas mažais žiedeliais – taip jis bus minkštesnis ir sultingesnis.

Viską užpilkite marinatu ir palikite 20 minučių. Praėjus tam laikui, nupilkite marinatą ir gausite gardų garnyrą prie šašlykų!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Istorikė papasakojo, ką valgė Jėzus Kristus

Ar kada nors susimąstei, ką valgė Jėzus Kristus savo kasdienybėje? Nors daugelis žino apie simbolinius produktus, tokius kaip nerauginta duona ir vynas per Paskutinę...

Šie du produktai mažina kraujospūdį efektyviau nei atsisakymas druskos

Druskos ribojimas jau seniai laikomas pagrindiniu būdu sumažinti arterinį kraujospūdį. Tačiau nauji tyrimai rodo, kad kai kurie produktai gali būti dar efektyvesni ir juos...
---