Penktadienis, 10 sausio, 2025

Naujausi

Marinuoti svogūnai. Skirti kaip garnyras prie šašlykų, tačiau dažnai suvalgomi vieni!

Kalbant apie šašlykus, vienas pagrindinių užkandžių ant stalo yra marinuoti svogūnai. Kartais jie būna tokie skanūs, kad svečiai pradeda juos valgyti dar nesulaukę mėsos. Svogūnai pagal šį receptą būtent tokie ir yra. Jie dažnai suvalgomi vieni!

Pagrindinis dalykas, dėl kurio daugelis nemėgsta paprastų svogūnų ir labiau vertina marinuotus, yra jiems būdingas deginantis ir kartus skonis. Tačiau marinuotuose svogūnuose jo nebelieka, todėl juos galite valgyti drąsiai.

Šiam marinatui reikalingi ingredientai yra paprasti. Svogūnai, žolelės, actas, šiek tiek cukraus, druskos. Pirmiausia pasigaminkite marinatą. Į stiklinę vandens įberkite druskos ir cukraus. Viską gerai išmaišykite, tada įpilkite acto. Jo reikia keturių šaukštų.

Susmulkinkite svogūnus ir žalumynus. Geriau, jei svogūnas supjaustytas mažais žiedeliais – taip jis bus minkštesnis ir sultingesnis.

Viską užpilkite marinatu ir palikite 20 minučių. Praėjus tam laikui, nupilkite marinatą ir gausite gardų garnyrą prie šašlykų!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Šį žavingą penktadienį (sausio 10 d.) vienas dangiškas ženklas demonstruoja neprilygstamą meistriškumą tvarkos ir organizavimo srityje, o kitas sužavi kiekvieną savo beribiu patrauklumu!

💫 Smalsaujate apie šiandienos horoskopo įžvalgas, sukurtas būtent jums? 🌟 ♒ Vandenis Ei, Vandenis, tu esi tarsi draugystės wifi - unikaliai universalus ir kažkodėl visada esantis...

6 dalykai, kuriuos reikėtų išmesti iš savo šaldiklio dabar pat

Atlaisvinkite daugiau vietos ir sumažinkite maisto švaistymą, pašalindami nereikalingus produktus. Šaldiklis dažnai lieka pamirštas ir netvarkytas – tai vieta, kurioje lengvai kaupiasi pertekliniai produktai, o...
---