Sekmadienis, 20 balandžio, 2025

Naujausi

Marinuoti agurkai su raudonaisiais serbentais

Jums reikės:

Agurkų – 600 g;

Česnakų – 2 skiltelių;

Svogūno – 1 vnt.;

Raudonųjų serbentų – 1,5 puodelio;

Juodųjų pipirų – 3 vnt.;

Gvazdikėlių – 3 vnt.

Sūrymui:

Vandens – 1 litro;

Cukraus – 1 valgomojo šaukšto;

Druskos – 2,5 valgomųjų šaukštų.

Gaminimo procesas:

Nuplaukite agurkus ir pamirkykite šaltame vandenyje bent 2-3 valandas.

Ant stiklainio dugno sudėkite serbentų lapus, česnako skilteles, svogūnų žiedus.

Stiklainiuose sustatykite agurkus ir užpilkite serbentais.

Užpilkite stiklainius verdančiu vandeniu ir palikite 5-10 minučių.

Supilkite vandenį iš stiklainio atgal į puodą ir virkite sūrymą: į verdantį vandenį įpilkite druskos, cukraus ir prieskonių.

Užpildykite stiklainius verdančiu sūrymu, uždenkite dangtelius ir palikite 8-10 minučių.

Užsukite stiklainius. Apverskite dangteliai į apačią, apvyniokite šiltai ir palikite atvėsti.

Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Istorikė papasakojo, ką valgė Jėzus Kristus

Ar kada nors susimąstei, ką valgė Jėzus Kristus savo kasdienybėje? Nors daugelis žino apie simbolinius produktus, tokius kaip nerauginta duona ir vynas per Paskutinę...

Šie du produktai mažina kraujospūdį efektyviau nei atsisakymas druskos

Druskos ribojimas jau seniai laikomas pagrindiniu būdu sumažinti arterinį kraujospūdį. Tačiau nauji tyrimai rodo, kad kai kurie produktai gali būti dar efektyvesni ir juos...
---