Ketvirtadienis, 9 sausio, 2025

Naujausi

Mano močiutės receptas: 25 minutės ir skaniausi koldūnai jau ant salo

Koldūnai  – vienas iš skaniausių virtuvės patiekalų. Dėl to, kad koldūnus galite įsigyti bet kurioje parduotuvėje ir virti 10 minučių, šis patiekalas dažnai vadinamas vienu greičiausiai pagaminamų..


Tačiau kiekviena namų šeimininkė žino, kad  koldūnai iš parduotuvių  niekada negali būti lyginami su naminiais. Pirma, jūsų giminaičiams pasirenkate tik šviežiausius ir sveikiausius produktus, ir, antra, patiekalas, paruoštas su meile, negali būti blogo skonio.
Daugelis šeimininkų nuperka šį patiekalą parduotuvėje dėl to, kad jie tiesiog neturi pakankamai laiko minkyti tešlą ir kantrybės formuojant koldūnus. Norime jums įrodyti, kad šis daug laiko nereikalaujantis procesas gali būti paverstas greita ir įdomia patirtimi. Pažiūrėkite, kaip galite  pagreitinti modeliavimo procesą .

Reikės:

1 kg koldūnų reikės:

Tešlai:

  • miltų 380 g
  • vandens 130 g
  • 1 kiaušinio
  • druskos
  • Įdarui:
  • kiaulienos (geriau riebesnės) 430 g
  • cukraus (žiupsnelis)
  • 1 kiaušinio
  • pipirų
  • druskos
  • pusė kepinto svogūno
  • Padažui:
  • rūkytos šoninės, svogūnų, grietinės

Tešlą iškočiojame plonai, dedame mažus gabaliukus mėsos, su taurele spaudžiame.

Užspaudžiame su taurele, tada juos viens du kaip mėnuliuką už ausų pasiimate ir sukabinate jam ausis. Gana sunku žodžiais nupasakoti, jei taip neišeis, tai tiesiog dėkite po šaukštelį, užspauskite ir užraitykite kraštelius arba užspauskite.

Nieko neatsitiks, jei jūsų bus didesni ir galbūt labiau tradicinės formos, tik, aišku, juos virti reikėtų ilgiau.

Šaltinis

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

---