Sultingi kotletai pietums ar vakarienei yra klasikinis pasirinkimas. Daug rečiau namų šeimininkės ruošia dešreles, nors ingredientai yra vienodi. Tikriausiai faktas yra tas, kad niekas nenori užsiimti su žarnomis. Jos reikalingos, jei norite, kad dešrelės būtų skanios.
Pateikiame jums nepaprastai lengvą dešrelių, keptų keptuvėje, receptą. Jo yra idėja ir tiems, kurie nemėgsta kepto maisto. Galite sudėti mėsą į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepti orkaitėje, kol iškeps. Išsaugokite receptą ir pabandykite išsikepti, kai tik turėsite galimybę!
Jums reikės:
- Kiaulienos 550 g
- Svogūno 1 vnt.
- Česnako 2 skiltelių
- Pieno 100 ml
- Saulėgrąžų aliejaus pagal skonį
- Druskos pagal skonį
- Prieskonių mėsai pagal skonį
Gaminimas:
Mėsą ir svogūną supjaustykite stambiais gabalėliais, sumaišykite su česnaku, pienu, druska ir prieskoniais. Viską sumalkite maišytuvu iki vientisos masės.
Gautą masę suberkite į konditerinį maišelį, nupjaukite galiuką.
Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų, išspauskite dešreles. Kepkite jas iš visų pusių, kol apkeps.