Penktadienis, 18 balandžio, 2025

Naujausi

Tingisi gaminti koldūnus? Puiki alternatyva!

Ingredientai

  • Malta mėsa – 600 gramų,
  • Smulkūs makaronai – 8–10 šaukštų,
  • Svogūnai – 1 vidutinio dydžio galva,
  • Česnakai – 2 skiltelės,
  • Druska, pipirai – pagal skonį,
  • Prieskoniai – pagal skonį,
  • Pomidorų pasta – 1 valgomasis šaukštas,
  • Vanduo – 12 stiklinių.

Gaminimo eiga

Išvirkite makaronus, kad šie būtų pusiau išvirę. Sumaišykite maltą mėsą, susmulkintą svogūną, makaronus, druską ir pipirus.

Nieko tokio, kad makaronai dar neišvirę – jie galutinai bus paruošti troškinant mėsą.

Iš gautos masės formuojame rutuliukus ir dedame į gilią keptuvę, tada užpilame verdančiu vandeniu.

Virkite ant vidutinės ugnies apie 10–15 minučių. Tada supilkite pomidorų pastą ir troškinkite dar 10 minučių.

Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

---