Penktadienis, 18 balandžio, 2025

Naujausi

Geriausias kremas pertepimui ir torto išlyginimui

Ingredientai:

  • sviestas – 220 g
  • kiaušinių baltymai – 3 vnt.
  • cukrus – 150-160 g
  • vanilinas neprivalomas

Gaminimas:

  1. Į kiaušinių baltymus suberkite cukrų ir išmaišykite šakute (plakti nereikia!).
  2. Baltymus sudedame į puodą ir padedame į vandens vonelę. Maišydami masę pašildykite iki 70°C temperatūros ir nukelkite nuo viryklės.
  3. Kai tik baltymai nukeliami nuo viryklės, nedelsdami plakite juos mikseriu iki tvirtų putų, tada dalimis sudėkite minkštą sviestą.
  4. Sviestą reikia dėti po 1 arbatinį šaukštelį ir maišyti iki vientisos masės.
  5. Viskas! Kremas desertams paruoštas!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

---