Kopūstų pyragas. Neįprastas skonis su labai įdomia tešla

1 min. skaitymo

Kopūstų pyragas gali būti ne tik skanus kasdienės vakarienės pasirinkimas, tačiau ir tobulas pasirinkimas kūčių stalui, kuris tiks nemėgstantiems žuvies.

Jums reikės:

400 g miltų

miltai, žuvies kotletai

500 g kopūstų

100 ml vandens

2 šaukštų augalinio aliejaus

alyvuogių aliejus

1 žiupsnelio druskos

1 šaukštelio citrinos sulčių

Gaminimas:

Išsijokite miltus ir sumaišykite su vandeniu, įpilkite druskos, augalinio aliejaus ir citrinos sulčių. Maišykite. Palikite tešlą pastovėti 30 minučių.

Įdarui: smulkiai supjaustykite kopūstus ir kepkite aliejuje 8-10 minučių iki auksinės spalvos. Paimkite šiek tiek daugiau nei pusę tešlos ir iškočiokite.

moliūgų ir svogūnų paplotėliai

Įklokite į kepimo formą su kepimo popieriumi. Ant viršaus paskleiskite įdarą ir uždenkite antrąja iškočiotos tešlos dalimi, užtvirtinkite kraštus. Kepkite pyragą orkaitėje 190°C temperatūroje 20-25 minutes, kol pasidarys aukso rudos spalvos.

Kopūstų pyragas paruoštas, jis yra labai skanus tiek šiltas, tiek šaltas.

Skanaus!

Kopūstų pyragas

Dalintis šiuo straipsniu
Komentarų: 0

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *