Kondensuoto pieno beigeliai. Greitas ir skanus patiekalas

Redaktore A.
1 min. skaitymo

Kondensuoto pieno beigeliai, nostalgiškas užkandis prie arbatos. Juos pagaminti labai paprasta, tačiau skonis nepalieka abejingų.

Jums reikės:

  • 1 skardinė kondensuoto pieno
  • 3 kiaušiniai (2 vnt. tešlai, 1 vnt. aptepimui)
  • 3,5 šaukšto. kvietiniai miltai
  • 0,5 šaukštelio kepimo miltelių
  • žiupsnelis druskos
  • aguonų pagal skonį

Gaminimas:

Supilkite kondensuotą pieną į patogų indą, įmuškite du kiaušinius, įpilkite druskos ir kepimo miltelių. Dabar lėtai suberkite išsijotus miltus ir nuolat maišykite. Minkykite minkštą tešlą. Miltų gali prireikti mažiau, todėl iš pradžių nedėkite visų.

Iš tešlos supjaustykite juosteles ir susukite į riestaines. Užtvirtinkite galus kartu, kad susidarytų beigeliai. Visiškai nebūtina jų gaminti vienodo dydžio, svarbiausia, kad anga viduje būtų gana didelė; bageliai orkaitėje puikiai išsipučia.

Dėkite beigelius ant kepimo skardos, išklotos kepimo popieriumoi. Sutepkite beigelius plaktu kiaušiniu ir pabarstykite aguonomis. Vietoj aguonų galite naudoti kitus ingredientus.

Kepkite orkaitėje 10-15 minučių. 180 laipsnių temperatūroje. 

beigeliai

TAGGED:
Dalintis šiuo straipsniu
Komentarų: 0

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *