Penktadienis, 10 sausio, 2025

Naujausi

Kočėlu pakočiokite baklažaną ir greitai apkepkite: skaniau nei mėsa ir net tirpsta burnoje!

Savo skoniu pranoks net sultingiausią mėsą!

Tinkamai iškeptas baklažanas ne tik nenusileis savo skoniu, bet ir pranoks sultingiausią mėsą. Čia nepakeičiamas paprastas karštas patiekalas: norint baklažanams suteikti išskirtinį skonį, juos pirmiausia reikia iškočioti kočėlu, tada jie taps labai švelnūs.

Ingredientai:

  • 7 baklažanai,
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos,
  • 1 litras verdančio vandens,
  • 100 gramų kukurūzų miltų ir tiek pat paprastų miltų,
  • 3 kiaušiniai,
  • 1/2 arbatinio šaukštelio druskos.

Gaminimo eiga:

Baklažanus sudėkite į puodą ir virkite ant stiprios ugnies 8–9 minutes. Išvirusius suberkite į gilų indą ir užpilkite šaltu vandeniu, palikite vienai minutei pastovėti, taip bus lengviau pašalinti jų žievelę. Juos šiek tiek pakočiokite kočėlu, bet taip, kad minkštimas išliktų nepakitęs, o žievelė beveik savaime atšoktų.

Tada baklažaną perpjaukite išilgai, palikdami žaliąją dalį viršuje, jos nenuimdami. Paniravimui padėkite tris atskirus indus su kvietiniais miltais, plaktais kiaušiniais ir kukurūzų miltais. Dabar po vieną iš eilės pavoliokite į pagardus ir iškart kepkite karštame aliejuje, kol pagels.

Vaizdo įrašo receptas:

Karštus ir traškius baklažanus galite patiekti su česnakiniu padažu, tai jūsų patiekalui suteiks pikantiškumo! Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Šį žavingą penktadienį (sausio 10 d.) vienas dangiškas ženklas demonstruoja neprilygstamą meistriškumą tvarkos ir organizavimo srityje, o kitas sužavi kiekvieną savo beribiu patrauklumu!

💫 Smalsaujate apie šiandienos horoskopo įžvalgas, sukurtas būtent jums? 🌟 ♒ Vandenis Ei, Vandenis, tu esi tarsi draugystės wifi - unikaliai universalus ir kažkodėl visada esantis...

6 dalykai, kuriuos reikėtų išmesti iš savo šaldiklio dabar pat

Atlaisvinkite daugiau vietos ir sumažinkite maisto švaistymą, pašalindami nereikalingus produktus. Šaldiklis dažnai lieka pamirštas ir netvarkytas – tai vieta, kurioje lengvai kaupiasi pertekliniai produktai, o...
---