Šią sriubą mėgsta suaugusieji ir vaikai!
Ingredientai:
- bet kokia malta mėsa – 300 g
- svogūnai – 2 vnt.
- morkos – 1 vnt.
- pomidoras – 1 vnt.
- bulvės – 3 – 4 vnt.
- ryžiai – 2 valgomi šaukštai
- druska, pipirai, prieskoniai, žolelės.
Paruošimas:
- Augalinį aliejų supilkite į puodą, pašildykite ir kepkite smulkintus svogūnus, tada pridėkite kapotų pomidorų ir tarkuotų morkų.
- Supjaustykite bulves kubeliais ir supilkite į puodą, tada įpilkite vandens.
- Įpilkite ryžių.
- Užvirkite ir virkite, kol bulvės ir ryžiai išvirs.
- Faršą sumaišykite su tarkuotu svogūnu, druska, pipirais ir prieskoniais pagal skonį.
- Suformuokite nedidelius mėsos kukulius ir sudėkite juos į sriubą.
- Suberkite druską ir prieskonius, ir virkite po užvirimo apie 10 minučių.
- Virimo pabaigoje pridėkite žolelių pagal skonį.
Skanu su grietine ir skrebučiais.
Gero apetito!