Puikus maistas gaminamas vienoje kepimo skardoje, jį galėsite greitai paruošti, o rezultatas tikrai patiks visai šeimai.
Šį receptą Jums radome „YouTube“ kanale.
Jums reikės:
- Kiaulienos riekelių – 6 vnt.
- Druskos – 10 g
- Juodųjų pipirų – 5 g
- Pjaustyto sūrio – 6 riekelių
- Aliejaus – 50 g
- Svogūnų – 100 g
- Grybų – 300 g
- Šoninės – 200 g
- Saldžios paprikos miltelių – 10 g
- Druskos – 5 g
- Juodųjų pipirų – 2 g
- Saldžios grietinėlės – 300 ml
- Grietinės – 200 g
- Kario prieskonių – 5 g
- Druskos – 5 g
- Juodųjų pipirų – 2 g
- Kietojo sūrio – 150 g
Gaminimo eiga:
Mėsą supjaustykite riekelėmis.

Sudėkite ją į riebalais išteptą dubenį ir ant mėsos uždėkite sūrio riekeles.

Smulkiai supjaustykite svogūną.

Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir pakepinkite svogūną, kol taps auksinės spalvos.

Supjaustykite grybus ir sudėkite į keptuvę, kur kepa svogūnai.
Smulkiai supjaustykite šoninę ir taip pat suberkite į keptuvę, ir viską kartu pakepinkite.


Pagardinkite druska, pipirais ir paprikos milteliais.

Grietinėlę sumaišykite su druska ir prieskoniais.

Viską sudėkite į kepimo indą.

Pabarstykite tarkuotu sūriu.

Kepkite iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje 40 minučių.

Jei norite, galite kepti uždengę apie 30 minučių – tokiu atveju taip pat galite padidinti temperatūrą. Po 30 minučių, dar dešimt minučių kepkite atidengtą.

Linkime gero skonio!
Vaizdo medžiaga: