Gardžius ir sočius pietus galėsite paruošti vos per pusvalandį: mėsa išliks sultinga, o padažas suteiks jai nepakartojamą skonį.
Jums reikės:
450 g kiaulienos nugarinės
1 svogūno
4 arbatinių šaukštelių garstyčių
Druskos (pagal skonį)
Maltų juodųjų pipirų (pagal skonį)
50 ml saulėgrąžų aliejaus
Vandens
Baltojo vyno
Patikrink produktų akcijas - akcijuleidinys.lt! Peržiųrėti
Kaip gaminti?Išmuškite mėsą iš abiejų pusių, pabarstykite druskos ir pipirų, užtepkite garstyčių.
Įkaitinkite aliejų, sudėkite mėsą, apkepkite iš abiejų pusių.
Apkeptą mėsą atidėkite.
Pakepinkite svogūną.
Mėsą sudėkite atgal į keptuvę, uždenkite dangčiu, ir troškinkite maždaug 35 minutes.
Karts nuo karto įpilkite šiek tiek karšto vandens, įpilkite šlakelį baltojo vyno.
Patiekite su bulvių koše.
Skanaus!