Jums reikės:
- 5 bulvių
- 100 g sviesto
- 5 šaukštų tarkuoto parmezano
- 1 valgomojo šaukšto grietinės
- 3 skiltelių česnako
- 3 šaukštų smulkintų petražolių
Kaip gaminti?
- Nuplaukite bulves ir perpjaukite pusiau. Suberkite į puodą ir užpilkite vandeniu. Virkite, kol suminkštės.
- Susmulkinkite česnaką, sumaišykite su suminkštėjusiu sviestu, pagardinkite druska ir pipirais. Suberkite tarkuotą parmezaną ir smulkintas petražoles, įdėkite grietinės.
- Išvirtas bulvių puseles dėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos, ant viršaus pilkite paruoštą masę.
- Kepkite maždaug 10-15 minučių iki 220 ° C įkaitintoje orkaitėje.
Skanaus!