Penktadienis, 18 balandžio, 2025

Naujausi

Keptos bulvės su česnakais ir žolelėmis svieste. Labai gardu!

Kaip skanu svieste keptos bulvės! O koks kvapas…

Šis patiekalas pradžiugins visus artimuosius!

Ingredientai:

mažos apvalios bulvės – 15 vienetų;

česnakai – 2-3 skiltelės;

sviestas – 2 valgomieji šaukštai;

verdantis vanduo – 100-150 mililitrų;

džiovintų žolelių (čiobrelių, raudonėlių, rozmarinų) žiupsnelis arba Provanso žolelių 1 arbatinis šaukštelis;

druskos pagal skonį.

Gaminimas:

Bulves kruopščiai nuvalykite šepetėliu arba kempinėle.

Sudėkite į gilią keptuvę ir užpilkite nedideliu kiekiu verdančio vandens.

Uždenkite keptuvę ir virkite apie 8 minutes ant stiprios ugnies.

Po kurio laiko išpilkite vandenį iš keptuvės, įdėkite sviesto ir česnako skilteles, susmulkintas peiliu.

Kai sviestas ištirps, bulves apibarstykite žolelėmis ir druska.

Kepkite ant vidutinės ugnies iki rudos spalvos.

Patiekite kaip patiekalą arba kaip garnyrą prie mėsos ar žuvies.

Skanaus!

Šaltinis

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Apple kreipėsi į „iPhone“ naudotojus su skubiu pranešimu

Apple aptiko kritines saugumo spragas iOS ir macOS sistemose. Apple ragina milijonus naudotojų nedelsiant atnaujinti savo įrenginius dėl dviejų pavojingų nulinės dienos pažeidžiamumų (angl....

Ką daryti, kad verdant kiaušiniai neįtrūktų?

Nors gali pasirodyti, kad kiaušinių virimas – tai bene paprasčiausias darbas virtuvėje, dažnas sutiks, jog šiame procese pasitaiko nesėkmių. Viena dažniausių problemų – įtrūkę...
---